ВІУСІД допоможе підвищити імунітет. Натуральний препарат містить антиоксиданти вітаміни мікроелементи для посилення захисної функції організму

Як підвищити імунітет влітку?

Санки потрібно готувати з осені. А зміцнювати імунітет – влітку. Саме в теплу пору року можна загартувати організм та виробити стійкість до вірусних захворювань в майбутньому. 

Посилити імунітет допоможуть:

Сонце

Під час перебування під сонячними променями в організмі виробляється вітамін D, який допомагає засвоювати кальцій та фосфор. Також вітамін D підвищує стійкість до вірусних захворювань. Сонячні ванни рекомендують приймати до 11 ранку і після 16 години. 

Ходьба босоніж

Допоможе зміцнити шкіру стоп та уникнути появи грибків. Також підвищення теплорегуляторних здібностей стопи, здатне посилити стійкість організму до застудних інфекцій. Найкращий ефект спостерігають після ходьби босоніж по ранковій росі та по піску морським узбережжям. 

Загартовування

Контрастний душ та обливання прохолодною водою також сприяють зміцненню імунітету. Завдяки загартовуванню організм зможе швидше реагувати на зміни навколишнього середовища, швидше регулювати внутрішню температуру. Приємним бонусом стане тонус м’язів, здорова шкіра та покращення емоційного стану. 

Фізичні навантаження

Розпочинайте день з прогулянки чи пробіжки на свіжому повітрі. Фізичні вправи позитивно впливають на весь організм. Прискорюють кровообіг, насичують клітини киснем, зміцнюють м’язи та покращують тонус шкіри. 

Здорове харчування

Вживайте побільше сезонних овочів та фруктів. Вони містять необхідні для організму вітаміни та мінерали і допоможуть восени уникнути авітамінозу. Зверніть увагу на червоні та сині ягоди, вони сприяють зміцненню імунітету, допомагають в догляді за шкірою і відновленню суглобів. 

«ВІУСІД» – допоможе підвищити імунітет, якщо дотримуватись цих порад ви не в змозі. Натуральний препарат, містить антиоксиданти, вітаміни та мікроелементи необхідні для посилення захисної функції організму в будь-яку пору року.