ВІУСІД – біологічно активна добавка, що має імуномодулюючу, противірусну і загальнозміцнюючу дії
Віусід – це спеціально розроблений натуральний препарат, що складається з антиоксидантів, вітамінів, мікроелементів та компонента, який екстрагується з кореня солодки, гліциризинової кислоти, що має противірусні властивості. Це ідеальне доповнення для всіх тих, хто потребує живильної підтримки для імунної системи.
Антиоксидантні сполуки, які містить Віусід, підвищують функціональну активність і захищають імунну систему людини природним шляхом, і без побічних ефектів, та мають високу ефективність.
Віусід містить в собі активовану гліциризинову кислоту, природного походження з корню солодки, яка діє на різні типи ДНК і РНК вірусів in vitro і in vivo:
Основні ефекти ВІУСІДУ
Viusid пройшов клінічні і лабораторні випробування в 90 країнах світу
Противірусний та імуностимулюючий ефект
Натуральний і безпечний
Не викликає залежності
Якість GMP
Віусід застосовується в якості біологічно активної добавки до їжі – додаткового джерела вітамінів С, В5, В6, В9 і В12, джерела глюкозаміну і гліциризинової кислоти, цинку, аргініну, гліцину і яблучної кислоти
Гліциризинова кислота має противірусну, протизапальну та імуномодулюючу дію. Діє на різні типи ДНК і РНК вірусів in vitro і in vivo (Varicella zoster; Herpes simplex 1 і 2 типу; різні типи вірусу папіломи людини, в т.ч. онкогенні, ВІЛ-1, коронавірус, пов’язаний з ГРВІ, респіраторно-синцитіальний вірус, арбовіруси, вірус везикулярного стоматиту, SARS-асоційованого вірусу.). Перериває реплікацію вірусів на ранніх стадіях, викликає вихід віріона з капсида, тим самим не допускаючи його проникнення в клітини, що пов’язано з селективним дозозалежним інгібуванням фосфорилювання кінази Р. Взаємодіє зі структурами вірусу (можливо, з білками), змінюючи різні фази вірусного циклу, що супроводжується необоротною інактивацією вірусних частинок, що знаходяться у вільному стані поза клітинами. Блокує впровадження активних вірусних частинок всередину клітини, порушує здатність вірусу до індукції синтезу нових вірусних частинок.
Індукує утворення інтерферону, що є одним з компонентів противірусної дії. Інактивує зазначені віруси в нетоксичних для нормально функціонуючих клітин концентраціях. Мутантні штами вірусів, резистентні до ацикловіру і йодоурідіну, також високочутливі до гліциризинової кислоти, як і немутантні штами. Протизапальна активність гліциризинової кислоти поєднується із стимулюючим впливом на гуморальні і клітинні фактори імунітету. Істотно гальмує викид кінінів клітинами сполучної тканини в зоні запалення.
При виробництві Віусіда використовується унікальна технологія молекулярної активації, що дозволяє:
- кратно збільшити антиоксидантну активність біологічно активних речовин, що входять до його складу;
- створити стабільні супрамолекулярні комплекси гліциризинової кислоти і амінокислот гліцину і аргініну, активні по відношенню до вірусів Varicella zoster, Herpes simplex 1 і 2 типу, різні типи вірусу папіломи людини, в т.ч. онкогенні, ВІЛ, коронавірус, пов’язаний з ГРВІ, респіраторно-синцитіальний вірус, арбовіруси, вірус везикулярного стоматиту, SARS-асоційованого вірусу.