Ексклюзивний дистриб’ютор: ТОВ «РОНІФАРМ»
(044) 225 05 77
(099) 533 11 34
info@catalysis.com.ua

Retorna

Крем проти зморшок

Форма випуску 50 мл

Виробник Catalysis S.L.

Вага 156 г (з упаковкою)

Крем проти зморшок для обличчя, шкіри навколо очей і зони декольте з 3D гіалуроновою кислотою та активним аргілерином.

Також купуй на:

Крем-коректор зморшок для обличчя, шкіри навколо очей і зони декольте з 3D гіалуроновою кислотою і активним аргілерином.
Крем-коректор РЕТОРНА – створений експертною іспанською фармацевтичною лабораторією Catalysis для комплексного і цілеспрямованого усунення головних причин старіння шкіри. Максимально збалансований склад містить інноваційний комплекс anti-age-терапії та рослинні екстракти, отримані запатентованим способом, який у кілька разів підсилює їхню дію, що робить Крем-коректор RETORNA особливо ефективним.

  1. Забезпечує тривале зволоження шкіри завдяки низькомолекулярній гіалуроновій кислоті, яка, на відміну від високомолекулярної гіалуронової кислоти, проникає не тільки в епідерміс, а й дерму, досягаючи подвійного ефекту зволоження – зсередини та зовні. Має здатність абсорбувати вологу і надовго утримувати її в роговому шарі шкіри, утворює вологозберігаючий бар’єр, а також наповнює зморшки зсередини.
  2. Скорочує мімічні зморшки завдяки натуральному міорелаксанту – активному аргіреліну. Аргірелін – рослинна речовина, альтернативна ботулотоксину (“ботоксу”), але, на відміну від останнього, не змінює природний вираз обличчя, здійснює модуляцію м’язових скорочень і розслабляє м’язи.
  3. Підвищує еластичність і пружність шкіри за допомогою Трилагена – унікальної комбінації пептидів, що дає максимальне відновлення необхідного рівня синтезу колагену в шкірі.
  4. Вирівнює колір шкіри, зменшує гіперпігментацію.
    Глабридин із солодки голої (Glycyrrhiza Glabra) у складі Крему-коректора RETORNA освітлює шкіру, значно пригнічуючи меланогенез, стимульований УФ-опроміненням, пригнічує запальну реакцію і вітамінізує шкіру.
  5. Відновлює і живить шкіру всіма необхідними речовинами, такими як трипептиди, холестерол, омега-3-цераміди.

Висока ефективність підтверджена клінічними дослідженнями, під час яких у 83% пацієнтів, що використовують Крем-коректор RETORNA, збільшилися показники еласто- і вологометрії – зволоженість і еластичність шкіри, скоротилися зморшки.

Pseudoalteromonas Ferment extract-Hydrolyzed Wheat Protein-Hydrolyzed Soy Protein-Tripeptide-10 Citrulline-Tripeptide-1 (трилаген), Acetyl Hexapeptide-8 (аргірелін), C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/ capric Triglycerides, Glycerin, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceramide 3-Ceramide 6II- Ceramide 1- Phytosphingosine-Cholesterol-Sodium Lauroyl Lactylate-Xanthan Gum, Децил олеат, Bis-PEG/PPG-16/16 Диметикон-Каприлові/каприкові тригліцериди, Стеаринова кислота, Феноксіетанол-Етилгексилгліцерин, Токоферил ацетат, Креатин, Ceteareth-25, пантенол, гіалуронат натрію, екстракт мімози тенуіфлори, екстракт гліцирризи глабра, екстракт алое вера, алантоїн, карбомер, гідроксид натрію, Parfum, Aqua s.q.f.

МІСТИТЬ ІННОВАЦІЙНИЙ ANTIAGE КОМПЛЕКС:

ТРИЛАГЕН – поліпептидний активний компонент, що стимулює синтез колагену. Захищає волокна від руйнування та інгібує процеси глікації, відновлює рівновагу між процесами синтезу і деградації колагену. Підвищує еластичність, пружність і тургор шкіри, сприяє вирівнюванню шкірного рельєфу, покращує колір обличчя.

АРГІРЕЛІН – синтетичний пептид, є актуальною альтернативою ботоксу. Розслабляє мімічні м’язи, сповільнюючи провідність нервового імпульсу, і знижує їхню скорочувальну активність, не викликаючи паралічу.

3D НИЗКОМОЛЕКУЛЯРНА ГІАЛУРНОВА КИСЛОТА – несульфатований глікозаміноглікан, що входить до складу шкіри та сполучної тканин, є одним з основних компонентів позаклітинної речовини, а саме позаклітинного матриксу. Зміцнює міжклітинні з’єднання і посилює гідратацію шкіри.

Рослинні ЕКСТРАКТИ Алое вера (Aloe vera), Солодки (Glycyrrhiza glabra), Мімози (Mimosa tenuiflora) з протизапальною та протиалергічною дією, чинять регенеративну дію, покращують мікроциркуляцію, перешкоджають еластозу шкіри та фотостарінню.

ПАНТЕНОЛ, ТОКОФЕРОЛ VIT E і КОМПЛЕКС КЕРАМІДІВ SK-INFLUX®, що поліпшують бар’єрні функції шкіри.

Наносити вранці та/або ввечері на очищену шкіру обличчя і шиї. Протестовано під контролем дерматологів.