Ексклюзивний дистриб’ютор: ТОВ «РОНІФАРМ»
(044) 225 05 77
(099) 533 11 34
info@catalysis.com.ua

Alopel (Алопель піна)

Піна проти випадіння волосся і для відновлення його росту

Форма випуску лосьйон у формі піни 100 мл

Виробник Catalysis S.L.

Вага 200 г (з упаковкою)

Ефективний і безпечний підхід до терапії випадіння волосся різної етіології від експертної іспанської фармацевтичної лабораторії Catalysis.

1650 грн

Також купуй на:

АЛОПЕЛЬ – це принципово новий, ефективний і безпечний підхід від експертної іспанської фармацевтичної лабораторії Catalysis до терапії випадіння волосся різної етіології.

Препарат містить великий універсальний комплекс з молекулярно активованих рослинних екстрактів, фітоестрагенів, пептидних стимуляторів росту, а також прокапіл і капіксил. Дія препарату спрямована на блокування ферментів, що провокують випадіння волосся, нормалізацію себорегуляції, зняття запалення шкіри голови, стимулювання клітинного метаболізму, міцну фіксацію волосся, збільшення розміру волосяного фолікула, відновлення росту волосся.

Дія основних компонентів:
1. АЦЕТИЛТЕТРАПЕПТИД-3 – стимулюють ріст волосяного фолікула сигнальними пептидами
2. БІОТІНІЛ GHK – стимулює клітинний метаболізм, міцно фіксує волосся
3. КАПІКСИЛ, АРНІКА, КРЕСС, ПЛЮЩ, РОЗМАРИН, ЛИМОН, НАСТУРЦІЯ – стимулюють ріст волосся
4. ПРОКАПІЛ, ЕКСТРАКТИ ШАЛФЕЯ, СОСНИ, РОЗМАРИНА – знімають запалення, нормалізують себорегуляцію
5. АПІГЕНІН, ЕКСТРАКТ КРАПИВИ – діє на капілярний кровотік, розширює судини
6. ОЛЕАНОВА КИСЛОТА ТА ЕКСТРАКТ ЧЕРВОНОГО КЛЕВЕРА знижують внутрішньотканинне перетворення тестостерону на дигідротестостерон за рахунок інгібування 5-альфа-редуктази, що є обов’язковою умовою для успішного лікування андрогенетичної алопеції.

АЛОПЕЛЬ рекомендований трихологами в разі ДИФУЗНОЇ, АНДРОГЕНЕТИЧНОЇ, АЛОПЕЦІЇ, а також у разі ГНІЗДОВОЇ ТА РУБЦОВОЇ АЛОПЕЦІЇ в комплексній терапії, як стимулятор росту для прискорення результату.

ГОСТРОМУ ТА ХРОНІЧНОМУ ТЕЛОГЕНОВОМУ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ, спричиненому такими провокувальними факторами, як стрес, інфекційні захворювання, перенесений Covid-19, приймання різних лікарських препаратів, порушення харчування внаслідок суворих дієт, гормональні порушення, дефіцити макро- та мікроелементів. Препарат значно скорочує випадіння волосся вже через 2 тижні застосування.

На відміну від препаратів, що містять міноксидил, АЛОПЕЛЬ не має синдрому відміни. Після припинення його використання погіршення не настає, а також не має побічних дій та обмеження за віком, яке є у міноксидилу

Випускається у формі лосьйону-піни, що забезпечує зручність нанесення та економічну витрату, а також унеможливлює створення ефекту брудного волосся під час щоденного використання.
1 флакона 100 мл за правильного використання (нанесення тільки на шкіру голови) вистачає на 1 місяць терапії.

Вміст у складі АЛОПЕЛЯ природних інгібіторів 5-альфа-редуктази забезпечує синергічну взаємодію з міноксидилом та іншими препаратами для лікування андрогенетичної алопеції.

Схема спільного застосування Алопель і препаратів, що містять міноксидил:
На шкіру голови (суху або після миття) нанести піну АЛОПЕЛЬ і через дві хвилини лосьйон міноксидилу. Перші 3 місяці рекомендовано використання піни Алопель 2 рази на день, наступні місяці достатньо застосування 1 раз на день.

Aqua, Isobutane, Alcohol Denat, Бутиленгліколь, пропіленгліколь, пропан, феноксіетанол, гліцерин, кокамідопропіл бетаїн, екстракт листя Rosmarinus Officinalis, екстракт листя Salvia Officinalis, екстракт листя кропиви звичайної (Urtica Dioica Leaf Extract), декстран, полікватерній-11, екстракт бутонів Pinus Sylvestris Bud Extract, PEG/PPG-20/6 Dimethicone, екстракт листя Camellia Sinensis, пантенол, етилгексилгліцерин, PPG-26-Buteth-26, камфора, PEG-40 гідрогенізована касторова олія, бутан, ацетил-терапептид-3, екстракт квіток Trifolium Pratense, екстракт кореня софори ангустифолієвої, Гідроксипропіловий циклодекстрин, бензоат натрію, біотин, каприлілгліколь, сорбат калію, екстракт квіток ромашки рекутіти, екстракт квіток арніки монтани, екстракт ламіуму альбумового, екстракт настурції лікарської, екстракт квіток арктиум меджус, Екстракт листя Hedera Helix, екстракт квітів Calendula Officinalis, екстракт квітів Tropaeolum Majus, апігенін, олеанолова кислота, біотінойл-трипептид-1, гіалуронат натрію, пентаеритритил тетра-ді-трет-бутил гідроксигідроциннамат.

АЛОПЕЛЬ необхідно наносити на чисту шкіру волосистої частини голови (на пошкоджену зону) 1-2 рази на день, масажувати протягом 30 секунд до вбирання піни. Не мийте голову протягом трьох годин після нанесення АЛОПЕЛЬ. Рекомендується наносити АЛОПЕЛЬ перед сном.

Спільне застосування АЛОПЕЛЬ піни та АЛОПЕЛЬ шампуню здатне істотно поліпшити результати терапії.

Рекомендований курс залежно від ступеня тяжкості становить 3 – 9 місяців.